Pranešimas spaudai 2016-10

UAB „OKTA“ sėkmingai įgyvendino projektą, diegiant elektroninį sprendimą

2016 m. UAB „OKTA“ dėka ES paramos įdiegė ir pradėjo naudotis modernia „Cerebro“ programine įranga, kuri skirta animacijos, vizualių efektų kūrimo studijoms ir padeda joms efektyviau ir kokybiškiau aptarnauti klientus, kontroliuoti projektų vykdymą, vidinę komunikaciją. Įsigijusi šią programinę įrangą įmonė tikisi padidinti savo darbo našumą, vienu metu įgyvendinti daugiau verslo užsakymų ir tokiu būdu didinti savo tarptautinį konkurencingumą.

Programinė įranga buvo įsigyta įgyvendinant projektą UAB „OKTA“ darbo našumo ir konkurencingumo didinimas, diegiant informacines technologijas“ ( 03.3.1-LVPA-K-806-01-0107 ), dalinai finansuotą Europos Sąjungos Regioninės plėtros fondo lėšomis pagal priemonę „E-Verslas LT“. Bendra projekto vertė siekė 13.419,42 EUR, iš kurios 60 proc. sudarė ES parama. Įmonė džiaugiasi galėjusi įgyvendinti tokio pobūdžio projektą, ir ateityje ketina toliau investuoti į programinės, kompiuterinės įrangos atnaujinimus.

Dėl papildomos informacijos galima kreiptis į Vitalijų Žuką, +37061140558, info@okta-studio.com