Pranešimas spaudai

UAB „OKTA“ sėkmingai įgyvendino eksporto plėtros projektą

2015 m. rugpjūčio mėn. 9 d. UAB „OKTA“ baigė įgyvendinti beveik metus laiko trukusį projektą „UAB „OKTA“ eksporto rinkų plėtra“ (Nr. VP2-2.1-ŪM-04-K-05-176) dalinai finansuotą Europos Sąjungos Regioninės plėtros fondo lėšomis pagal priemonę „Naujos galimybės“. Bendra projekto vertė buvo 61.917,27 EUR, iš kurių 36.877,93 EUR sudarė Europos Sąjungos parama. Projekto dėka įmonė galėjo pristatyti savo paslaugas 6-iose skirtingose tarptautinėse parodose vykusiose Rusijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje. UAB „OKTA“ džiaugiasi atsiradusia galimybe sudalyvauti tokiose garsiose parodose kaip Annecy ar gamescom.

Projekto dėka UAB „OKTA“ padidino savo teikiamų paslaugų žinomumą Europoje, užmezgė daug naujų kontaktų su potencialiais klientais bei partneriais, pradėjo įgyvendinti naujus verslo projektus. Tuo pačiu bendrovės atstovai galėjo susipažinti su naujausiomis technologijomis, konkurentų paslaugų kokybę. Tikimasi, kad projekto įgyvendinimas leis ženkliai padidinti įmonės pardavimus, didinant santykinę eksporto reikšmę apyvartoje. Atsižvelgdama į projekto sėkmę UAB „OKTA“ ir toliau sieks investuoti į dalyvavimą tarptautinėse parodose.

Dėl papildomos informacijos galima kreiptis į Vitalijų Žuką, +37061140558, info@okta-studio.com